Babaeski Ticaret Borsası Başkanlığı

ABİGEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Borsamızdan Haberler

ABİGEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Tekirdağ TSO'nda gerçekleştirilen ABİGEM 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Trakya Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) iş birliğinde kurulan Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi'nin tanıtım toplantısına ABİGEM Yönetim Kurulu Üyesi olan Yönetim Kurulu Başkanımız Fahrettin ÖZÜN, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN ve  26 TSO ile Borsa başkanları katıldılar.

Trakya Kalkınma Ajansı önderliğinde ve Koordinasyonda kurulacak olan Dış Ticaret İstihbarat Merkezi tanıtım toplantısında Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN tarafından projeler hakkında bilgilendirme yapıldı ve teknolojik ve AR-GE çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.
Dış Ticaret İstihbarat Merkezi lansmanı yapıldıktan sonra E-Ticaret platformu kurulmasıyla ilgili 26 Oda ve Borsa Başkanlarına tanıtım yapıldı.Daha sonra ABİGEM 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına geçildi.Toplantıda 7 gündem maddesinin yanı sıra ABİGEM tarafından verilen eğitimler, müşteri ilişkileri, pazarlama ve satış, kişisel gelişim, iş geliştirme ve kurumsallaştırma, kurumsal yönetim ve liderlik, muhasebe, finansman, Dış ticaret ve pazarlama, bilgisayar eğitimleri konuları görüşüldü.Verilen projeler ile ilgili de danışmanlık ve eğitimler konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Oda ve Borsa Başkanlarının dilek ve temennilerinden sonra son verildi.

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
İyi yetişmiş, donanımlı öğretmenlerin yetiştireceği genç nesiller, toplumu medeniyet yarışında ileri götürecek gücümüzdür.
Topluma şekil veren, yön verenlerin başında öğretmenlerimiz gelir. Çocuklarımızın başarısında, vasıflı bireyler olarak toplumda yer almasında en büyük pay onlarındır. Eğitime ve eğitimcilere yapılan yatırım asla zarar etmez. Yüzyıllar boyu bu bilinçle hareket eden toplumumuzda o nedenle öğretmenlik mesleği çok sevilmiş ve adeta kutsanmıştır. ‘Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum’ anlayışını içselleştirmiş bir millet, eğitimi de öğretmenlerini de baş tacı eder.
İyi biliyoruz ki; toplumların eğitime, eğitimcilerine verdiği kıymet onun uygarlık göstergesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.
BABAESKİ TİCARET BORSASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
FAHRETTİN ÖZÜN

29 EKIM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

29 Ekim 1923 yılında kurulan ve uğrunda atalarımızın canlarını feda ettiği Cumhuriyetimizin yeni yaşını, büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. 95’inci yaşını kutlayan Cumhuriyetimiz bizi medeniyet yarışında en ileri taşıyacak ortak değerimizdir.
BABAESKİ TİCARET BORSASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANI