Babaeski Ticaret Borsası Başkanlığı

ABİGEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Borsamızdan Haberler

ABİGEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Tekirdağ TSO'nda gerçekleştirilen ABİGEM 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Trakya Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) iş birliğinde kurulan Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi'nin tanıtım toplantısına ABİGEM Yönetim Kurulu Üyesi olan Yönetim Kurulu Başkanımız Fahrettin ÖZÜN, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN ve  26 TSO ile Borsa başkanları katıldılar.

Trakya Kalkınma Ajansı önderliğinde ve Koordinasyonda kurulacak olan Dış Ticaret İstihbarat Merkezi tanıtım toplantısında Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN tarafından projeler hakkında bilgilendirme yapıldı ve teknolojik ve AR-GE çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.
Dış Ticaret İstihbarat Merkezi lansmanı yapıldıktan sonra E-Ticaret platformu kurulmasıyla ilgili 26 Oda ve Borsa Başkanlarına tanıtım yapıldı.Daha sonra ABİGEM 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına geçildi.Toplantıda 7 gündem maddesinin yanı sıra ABİGEM tarafından verilen eğitimler, müşteri ilişkileri, pazarlama ve satış, kişisel gelişim, iş geliştirme ve kurumsallaştırma, kurumsal yönetim ve liderlik, muhasebe, finansman, Dış ticaret ve pazarlama, bilgisayar eğitimleri konuları görüşüldü.Verilen projeler ile ilgili de danışmanlık ve eğitimler konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Oda ve Borsa Başkanlarının dilek ve temennilerinden sonra son verildi.

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

BLACKSEA TOPLANTISI

Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Fahrettin Özün ve Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Tarık Bağrıvatan, Moldova'nın başkenti Kişinev'de düzenlenen ENI Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı İkinci Teklif Verme Çağrısı Ortaklık Forumu'na katıldılar.
Önümüzdeki aylarda yayınlanacak olan İkinci Teklif Verme Çağrısı kapsamında, ENI Karadeniz Havzasında SÖİ Programı katılımcı ülkelerinin Ulusal Otoriteleri, Yönetim Makamı ve Program Ortak Teknik Sekretaryası  işbirliği ile Kişinev’de bir Ortaklık Forumu gerçekleştirmektedir. Forum, TESIM tarafından desteklenmektedir.
Katılımcıların iletişim ağlarının güçlendirilmesi, proje geliştirmeye yönelik temel kurallar, projeye uygun ortak bulma, Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programının içeriği ve teklif çağrılarına ilişkin hususlar Ortaklık Forumu’nun temel konu başlıklarını oluşturmaktadır.

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA BAŞARILAR DILERIZ.

Çocuklarımız , Ögretmenlerimiz , velilerimiz ve tüm eğitim camiyamiza 2018-2019 eğtim ögretim yılında sağlık, başarı huzur dolu çalışmalar diliyorum.
Fahrettin ÖZÜN

Başkanımız